files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Snel een bedrijf opzoeken via de KvK

Dankzij de koppeling met de KvK zijn adresgegevens van een bedrijf snel opgezocht en ingevoerd, zonder vervelend overtikwerk.

Koppel je eigen mailserver

Je stelt eenvoudig een eigen SMTP-server in, zodat alle verzonden e-mails vanuit het systeem via een externe eigen mailserver verzonden worden. Bijkomend voordeel is dat de mail doorgaans in jouw reguliere outbox verschijnt, zodat je ze makkelijk terug kunt vinden.

Online betalingen via iDeal, Paypal en meer...

Krijg je facturen sneller betaald door gebruik te maken van online betalen. Je klanten kunnen de factuur direct betalen bij het bekijken ervan. En wanneer de factuur voldaan is, wordt er automatisch een betaling geregistreerd in Gripp. Handiger kan het niet!

Bankafschriften inlezen

Van alle grote banken kunnen de electronische afschriften automatisch worden ingelezen. Gripp doet intelligente suggesties welke betaling bij welke factuur hoort, zodat je binnen no-time je administratie hebt bijgewerkt!

Betalingen & Automatische incasso's via SEPA

Gripp ondersteunt de laatste standaarden op het gebied van automatische betalingen. Facturen die middels automatische incasso moeten worden voldaan, kunnen in het nieuwe SEPA-formaat worden gedownload, en worden aangeboden bij alle Nederlandse banken.

Automatische factuurverwerking met UBL

Gripp is klaar voor de toekomst. Met 2-niveau's van verdichtingen conform RGS, en de ondersteuning van UBL in de inkoop- en verkoopfacturen, staat niets je meer in de weg om nu, maar ook straks het maximale uit jouw Gripp omgeving te halen.

Exports voor vele boekhoudpakketten!

Download eenvoudig Excel-bestanden in een formaat geschikt voor tal van boekhoudpakketten, waaronder Exact-Online, Exact Globe, King, Twinfield, Muis, Reeleezee, Afas, Accountview, Snelstart, Yuki en YOB.

JIRA koppeling

Taken worden automatisch vanuit Gripp doorgezet naar JIRA, waarna developers via de worklog hun uren kunnen bijhouden. Alles wordt automatisch teruggekoppeld naar Gripp, zodat je daar als projectmanager je budgetbewaking 100% op orde hebt!

De koppeling met JIRA is erg krachtig, maar daardoor ook complex om in te stellen. Daardoor is er voor het instellen van deze koppeling een Gripp Expert nodig. Neem contact op met Gripp voor een offerte op maat.

Koppeling met Google Drive

Met een druk op de knop navigeer je naar de map met projectbestanden op Google Drive. Mappen worden automatisch aangemaakt, met een zelf te definieren structuur aan sub-mappen.

Koppeling met Microsoft OneDrive

Naast een koppeling met Google Drive, heeft Gripp ook een koppeling met Microsoft OneDrive. Met een druk op de knop navigeer je naar de map met projectbestanden, en worden mappen automatisch aangemaakt, met een zelf te definieren structuur aan sub-mappen.

Nieuwsbrief integratie

Je relaties worden automatisch gesynchroniseerd met MailChimp, ActiveCampaign of Campaign Monitor op basis van zelf te kiezen tags. Niemand hoeft jouw nieuwsbrief nog te missen!

Koppeling met Payt

Soms kan het gebeuren dat een klant onterecht niet wil betalen. Op het moment dat de factuur de laatste fase heeft bereikt, kun je deze met een druk op de knop doorzetten naar Payt, een online incassoplatform. Zij verzorgen vervolgens de verdere afhandeling van de factuur. Geen omkijken meer naar!

Webhooks & Zapier

Bouw verder op Gripp met de API en de nieuwe webhooks. Je kunt dankzij de webhooks nu ook eenvoudig een Zapier Zap maken om jouw bedrijfsprocessen verder te automatiseren! Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig instellen dat je een seintje in Slack krijgt op het moment dat een offerte geaccepteerd wordt, of via Google Forms een contactformulier op je website plaatsen, die automatisch een relatie in Gripp inschiet.

Om Zapier te kunnen gebruiken, heb je een API-key nodig, inclusief een API-Request pack.
Optioneel €5 p.m. per 1000 req/uur

Gripp API

Offerteformulier of contactformulier op je website? Of iets totaal anders? Met een API kunnen andere softwareontwikkelaars op eenvoudige wijze gegevens in Gripp opvragen, toevoegen of wijzigen. Lees onze supportpagina voor enkele voorbeelden, inclusief code.

Voor programmeurs zijn er de API-docs. Bekijk de API-documentatie online.
Gripp biedt onderstaande koppelingen aan tegen een kleine vergoeding
Optioneel €5 p.m.

Live-koppeling met Exact Online

Gebruik je Exact Online? Dan kunnen je inkoop- en verkoopfacturen, plus alle bijhorende betalingen automatisch worden gesynchroniseerd.
Optioneel €5 p.m.

Live-koppeling met Twinfield

Gebruik je Twinfield? Ook dan kunnen je inkoop- en verkoopfacturen, plus alle bijhorende betalingen automatisch worden gesynchroniseert.

Deze koppeling verkeerd momenteel in beta-fase, en wordt op verzoek geactiveerd.
Optioneel €5 p.m.

Live-koppeling met Bunq (beta)

Met de Bunq-livekoppeling komen alle banktransacties automatisch binnen, worden betalingen vanuit Gripp met een druk op de knop geaccordeerd en verwerkt.

Meer informatie
Optioneel €1 p.g.p.m.

Synchronisatie met Google Agenda

Taken en herinneringen die worden ingepland in Gripp verschijnen binnen enkele seconden in Google Agenda. Verschuif de taken vervolgens waar je wilt. Op je telefoon word je door notificaties op de hoogte gehouden wanneer jouw taak of afspraak begint!
Optioneel €1 p.g.p.m.

Synchronisatie met Outlook Agenda 365

Ook met Microsoft Outlook Agenda 365 heeft Gripp een strakke integratie, en worden ingeplande taken in Gripp ook direct getoond in jouw Outlook Agenda.
Tot slot zijn er ook externe partijen die aan hun kant een koppeling met Gripp hebben ontwikkeld. We sommen ze hieronder op. Voor meer informatie en support verwijzen we je graag door.

Koppeling met Werkbonapp

Dankzij de koppeling met WerkbonApp worden al je uursoorten, medewerkers, artikelen, relaties, verkoopopdrachten en orderregels automatisch gesynchroniseerd!

Meer informatie en over de functionaliteit en de prijzen vind je op de website van de ontwikkelaar
Volgende onderwerp: Overige functies ⇒

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!